star Rezervacije star

Događaji

Repriza Nove 2024. godine

Proslava reprize dočeka Nove godine kod nas odavno je tradicija! Rezervacije su u toku, a proslava će se održati 1. januara 2024. godine. Mesta su ograničena.

Opširnije

Kako rezervisati smeštaj u Svrljižanki?

Postoji nekoliko načina da rezervišete smeštaj kod nas, a vi ćete izabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Opširnije

Konobar Saša Rašić - 40 godina iskustva!

Tokom neverovatnih 40 godina rada, postao je simbol dobre usluge prvo kafane, potom restorana, a na kraju i hotela Svrljižanka. Saša Rašić!

Opširnije

Preporučeni restoran u 2022. godini

Novo prizanje za Svrljižanku od strane globalnog sajta za preporuke restorana. Čast nam je što smo upravo kroz preporuke i ocene zadovoljnih gostiju dobili ovakvo priznanje.

Opširnije

Sertifikat "Čisto i Sigurno" u Svrljižanki

Sticanjem sertifikata "Čisto i sigurno", garantujemo da se naše ugostiteljske usluge sprovode uz sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere zaštite gostiju i zaposlenih.

Opširnije

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA - COVID-19

Dobrobit naših gostiju i kolektiva nam je od najveće važnosti, pa smo želeli da odgovorimo na često postavljana pitanja o promenama u trenutnom načinu funkcionisanja hotela.

Opširnije

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam