star Rezervacije star

Događaji

Kolektivni godišnji odmor

Cenjeni gosti, obaveštavamo vas da ove godine imamo kolektivni godišnji odmor, u periodu od 8. avgusta do 20. avgusta. Želimo vam da uživate u letnjim danima!

Opširnije

Konobar Saša Rašić - 40 godina iskustva!

Tokom neverovatnih 40 godina rada, postao je simbol dobre usluge prvo kafane, potom restorana, a na kraju i hotela Svrljižanka. Saša Rašić!

Opširnije

Preporučeni restoran u 2022. godini

Novo prizanje za Svrljižanku od strane globalnog sajta za preporuke restorana. Čast nam je što smo upravo kroz preporuke i ocene zadovoljnih gostiju dobili ovakvo priznanje.

Opširnije

Sertifikat "Čisto i Sigurno" u Svrljižanki

Sticanjem sertifikata "Čisto i sigurno", garantujemo da se naše ugostiteljske usluge sprovode uz sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere zaštite gostiju i zaposlenih.

Opširnije

Dame, srećan 8. mart

Drage dame, ovo je dan samo za vas. Kolektiv Garni Hotela Svrljižanka vam želi srećan Međunarodni dan žena!

Opširnije

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA - COVID-19

Dobrobit naših gostiju i kolektiva nam je od najveće važnosti, pa smo želeli da odgovorimo na često postavljana pitanja o promenama u trenutnom načinu funkcionisanja hotela.

Opširnije

Radno vreme tokom praznika

Puno sreće, ljubavi, uspeha i svega što živote svih nas čini lepšim... želi Vam kolektiv Garni Hotela Svrljižanka!

Opširnije

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam