star Rezervacije star

Usluge

Veselja

Veselja

Garni Hotel "Svrljižanka" specijalizovan je za organizaciju velikog broja različitih proslava. Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu napravili smo ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Svojim znanjem, garantujemo Vam kvalitet i vrhunske standarde, kako bi Vaš boravak u restoranu "Svrljižanka" bio ugodan! Dogovor i rezervacija datuma, priprema i dekoracija sale, odabir menija i pića, raspored gostiju, organizovan parking, garderoba, prijem i, naravno, vrhunska usluga – očekujemo vas!

Ketering

Ketering

Garni Hotel "Svrljižanka" pruža i ketering usluge, kako u svom objektu, tako i na terenu, u Nišu i širom Srbije. Organizacija keteringa je popularna za privatne i korporativne događaje, koktele, žurke, venčanja, mature. Naši iskusni kuvari će se pobrinuti da vaš obrok bude pripremljen na najkvalitetniji način. O kvalitetu koji nudimo govori tradicija duga 40 godina, koji potvrđuju pohvale naših gostiju iz celog sveta. Pozovite i uverite se!

Noćenja

Noćenja

Garni Hotel "Svrljižanka" raspolaže sobama vrhunskog kvaliteta. Raspolažemo sa četiri dvokrevetne, jednom jednokrevetnom, jednom trokrevetnom, jednom sobom sa francuskim ležajem i dva apartmana. Korisnici soba na raspolaganju imaju TV, kupatilo, klima uređaj, telefon, besplatan WiFi, kablovski Internet, otvoren parking i garažu namenjenu samo gostima hotela. Neke sobe poseduju i terasu. U sklopu objekta je i konferencijska sala za Vaše poslovne skupove, do 20 osoba. Recepcija radi 24h dnevno, a room service je dostupan od 08h do 23h.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam