star Rezervacije star

O nama

Našu priču započeli smo 1976. godine, kao jedna među prvim kafanama u gradu Nišu. Nakon višedecenijskog uspešnog poslovanja, sa idejom da našim gostima pružimo veći prostor i primetivši da za time postoji potreba, odlučili smo da se premestimo za 250 metara - ovoga puta kao restoran. Danas, uz još širi spektar usluga, nosimo ime Garni Hotel Svrljižanka. Donja Vrežina je mirniji i manje prometan deo grada, udaljen 4km od centra. Nalazimo se na lokaciji koja ima jednostavan pristup, na magistralnom putu Niš-Zaječar i na 500 metara od isključenja sa auto-puta za Sofiju, Niš Istok.

 

Ovaj savremeni objekat je pravi izbor, bilo da ste u privatnoj, poslovnoj ili turističkoj poseti. Garni Hotel Svrljižanka je kategorizovani hotel sa dve zvezdice koji organizuje poslovne ručkove, zabave, veselja i ketering. Možemo da Vam ponudimo i boravak u sobama vrhunskog kvaliteta.

 

Svrljižanka je ugostiteljski objekat koji se može pohvaliti raznovrsnim i dobro opremljenim prostorima. Na raspolaganju vam je klimatizovana sala ukupnog kapaciteta od 150 mesta, a ako želite nešto intimniju atmosferu, tu je i manja sala sa 35 udobnih stolica. Za formalnije poslovne sastanke, tu je sala kapaciteta 20 mesta sa opremom za poslovne prezentacije, dok će ljubitelji svežeg vazduha i prirode uživati u našoj prelepo uređenoj letnjoj bašti sa 60 mesta.

 

Kada je smeštaj u pitanju, Svrljižanka vam nudi sve što vam je potrebno za udoban boravak. Raspoložive su četiri dvokrevetne sobe, dva komforna apartmana, jedna soba sa udobnim francuskim ležajem, kao i jedna trokrevetna i jedna jednokrevetna soba. Sve sobe su pažljivo dizajnirane sa ciljem pružanja maksimalnog komfora. Za naše goste obezbeđen je i besplatan parking 24h dnevno.

 

Dajemo prioritet visokokvalitetnoj personalizovanoj usluzi, porodičnoj atmosferi i pristupačnosti za goste koji traže udoban i intiman boravak.

 

Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu napravili smo ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Svojim znanjem garantujemo Vam kvalitet i vrhunske standarde. Sa ponosom možemo reći da smo tokom više od pet decenija uspeli da izgradimo uspešan i prepoznatljiv brend.

Dođite i uživajte u našem gostoprimstvu i prefinjenosti. Neka vaš boravak u Garni Hotelu Svrljižanka bude razlog za dugogodišnje prijateljstvo i nezaboravne uspomene!

Dobro nam došli.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam