star Rezervacije star

O nama

Garni Hotel Svrljižanka se nalazi na magistralnom putu Niš-Zaječar i na 500 metara od isključenja sa auto-puta za Sofiju, Niš Istok. To je mirniji i manje prometan deo grada, naselje Donja Vrežina, udaljen 4km od centra grada.

 

Ovaj savremeni objekat je pravi izbor, bilo da ste u privatnoj, poslovnoj ili turističkoj poseti. Garni Hotel Svrljižanka je kategorizovani objekat sa dve zvezdice koji organizuje poslovne ručkove, zabave, veselja i ketering.

 

Možemo da Vam ponudimo i boravak u sobama vrhunskog kvaliteta. Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu napravili smo ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Svojim znanjem Vam garantujemo kvalitet i vrhunske standarde, kako bi Vaš boravak u Garni Hotelu Svrljižanka bio ugodan!

 

Svrljižanka poseduje klimatizovanu salu ukupnog kapaciteta 150 mesta, aperitiv-bar kapaciteta 20 mesta, manju salu sa 35 stolica, salu za sastanke kapaciteta 20, kao i letnju baštu kapaciteta 60 mesta. Posedujemo 4 dvokrevetne sobe, dva apartmana, jednu sobu sa francuskim ležajem, jednu trokrevetnu i jednu jednokrevetnu sobu. Za naše goste obezbeđen je i parking 24h dnevno.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam