star Rezervacije star

O nama

Našu priču započeli smo 1976. godine, kao jedna među prvim kafanama u gradu Nišu. Nakon višedecenijskog uspešnog poslovanja, sa idejom da našim gostima pružimo veći prostor i primetivši da za time postoji potreba, odlučili smo da se premestimo za 250 metara - ovoga puta kao restoran. Danas, uz još širi spektar usluga, nosimo ime Garni Hotel Svrljižanka. Donja Vrežina je mirniji i manje prometan deo grada, udaljen 4km od centra. Nalazimo se na magistralnom putu Niš-Zaječar i na 500 metara od isključenja sa auto-puta za Sofiju, Niš Istok.

 

Ovaj savremeni objekat je pravi izbor, bilo da ste u privatnoj, poslovnoj ili turističkoj poseti. Garni Hotel Svrljižanka je kategorizovani hotel sa dve zvezdice koji organizuje poslovne ručkove, zabave, veselja i ketering. Možemo da Vam ponudimo i boravak u sobama vrhunskog kvaliteta.

 

Svrljižanka poseduje klimatizovanu salu ukupnog kapaciteta 150 mesta, aperitiv-bar kapaciteta 20 mesta, manju salu sa 35 stolica, salu za sastanke kapaciteta 20, kao i letnju baštu kapaciteta 60 mesta. Posedujemo 4 dvokrevetne sobe, dva apartmana, jednu sobu sa francuskim ležajem, jednu trokrevetnu i jednu jednokrevetnu sobu. Za naše goste obezbeđen je i besplatan parking 24h dnevno.

 

Dajemo prioritet visokokvalitetnoj personalizovanoj usluzi, porodičnoj atmosferi i pristupačnosti za goste koji traže udoban i intiman boravak.

 

Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu napravili smo ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Svojim znanjem garantujemo Vam kvalitet i vrhunske standarde, kako bi Vaš boravak u Garni Hotelu Svrljižanka bio ugodan!

Dobro nam došli.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam