star Rezervacije star

news

Sertifikat "Čisto i Sigurno" u Svrljižanki

Autor:

Nakon odslušane obuke o obimnom nizu mera zaštite u ugostiteljskim objektima od virusa COVID-19 i informisanja svih naših zaposlenih, Garni Hotel Svrljižanka je 15. marta dobio sertifikat i stekao pravo korišćenja pečata ČISTO I SIGURNO - CLEAN & SAFE.

 

Sertifikat i pečat izdati su od strane Poslovnog udruženja hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije - HORES, a kreirani su po ugledu na protokole Svetskog saveta za putovanje i turizam - World Travel and Tourism Council, koji je odobrio korišćenje njihovog zvaničnog logoa namenjenog ovom projektu.

 

Period važenja sertifikata i pečata je 6 meseci, i njime našim gostima garantujemo da se naše ugostiteljske usluge sprovode uz sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere zaštite gostiju i zaposlenih, radi suzbijanja širenja virusa COVID-19, sve propisane od strane Svetske zdravstvene organizacije.

 

Ostale informacije možete naći na zvaničnom sajtu sertifikata: http://cistoisigurno.rs/.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam