star Rezervacije star

news

Konobar Saša Rašić - 40 godina iskustva!

Autor:

Ove godine, ponosno možemo reći da konobar Saša Rašić proslavlja svoju 40. godišnjicu rada u Svrljižanki! ????

 

Vaš i naš omiljeni konobar - Sale!

 

Tokom neverovatnih 40 godina rada, postao je simbol dobre usluge prvo kafane, potom restorana, a na kraju i hotela Svrljižanka!

 

Saša Rašić, završio je Ugostiteljsko-turističku školu u Nišu, sa talentom prepoznatim od strane velikog broja stručnjaka u oblasti ugostiteljstva, tokom školovanja imao je prakse u renomiranim hotelima u inostranstvu… ali je svoju karijeru odlučio da gradi kod nas.

 

Osobine koje naš Sale ima davno su nas uverile da ne moramo da brinemo o kvalitetu koji se prepoznaje u plodovima njegovog rada. Izuzetna profesionalnost, posvećenost da svaki zadatak dovede do savršenstva, spremnost na izazove, neverovatna disciplina i radna etika, energija koju unosi u kolektiv. ⭐️

 

Sa našim gostima i nama prošao je sve najznačanije trenutke, što možemo videti na fotografijama i ostalim uspomenama neprocenjive vrednosti. ????

 

Sa zadovoljstvom možemo reći da Svrljižanka danas ne bi bila ono što jeste, da naš Sale nije bio deo našeg kolektiva.

 

Hvala ti na svemu, čika Sale!

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam