star Rezervacije star

news

Repriza Nove 2024. godine

Autor:

Proslave Nove Godine su uvek posebne i nezaboravne, a evo i sjajne mogućnosti kako je obeležiti u hladnim zimskim danima. Pozivamo vas da proslavite reprizu Nove godine kao nikada do sada. 

 

Svečanost će se odigrati u modernom i dobro opremljenom prostoru restorana koji može ugostiti do 150 ljudi. Pored prostranog ambijenta, očekuje vas i pažljivo osmišljena ponuda koja uključuje sve što vam je potrebno za potpuno iskustvo proslave reprize Nove godine.

 

Za samo 4000 dinara po osobi dobićete pun pogodak. Ova cena ne samo da uključuje izbor vrhunske hrane, već i muziku koja će vas držati na nogama tokom cele noći, uz bend "Boja Noći". Da, dobro ste pročitali - neograničeno domaće piće je takođe deo paketa! Samo zamislite kako ćete moći da uživate u omiljenim ukusima bez brige o dodatnim troškovima.

 

Ako vas zanima kada se ova spektakularna proslava dešava, imamo dobre vesti - rezervišite svoje mesto za 1. januar 2024. godine. Zamislite samo kako ćete započeti novu godinu okruženi energijom i veseljem koje će vam pružiti restoran Svrljižanka.

 

Osoblje restorana Svrljižanka garantuje vam vrhunsku uslugu i profesionalnost tokom cele proslave. Uživaćete u najlepšem ambijentu, dok će se naš ljubazni tim pobrinuti da svi vaši zahtevi budu ispunjeni. Vaše zadovoljstvo nam je apsolutni prioritet, i tu nema kompromisa.

 

Kako biste bolje planirali svoje prisustvo na ovom neverovatnom događaju, molimo vas da blagovremeno rezervišete svoje mesto, s obzirom da je broj mesta ograničen

 

Ne dozvolite da repriza Nove godine bude samo obično veče - ugrabite svoju priliku da je proslavite na najbolji mogući način. Obeležite ovaj datum u svom kalendaru, rezervišite svoje mesto i pripremite se za nezaboravnu noć. 

 

Da biste u potpunosti iskoristili ovu jedinstvenu priliku, ne zaboravite da pozovete sve svoje prijatelje i porodicu. Podelite sa njima ovo uzbuđenje i zajedno dočekajte reprizu Nove godine u pravom stilu. 

 

Restoran Svrljižanka i njegov kolektiv vodeći su u organizaciji ekskluzivnih događaja. Iznenađenja su zagarantovana, a repriza Nove 2024. godine će biti događaj o kojem ćete pričati još dugo vremena. Dođite i budite deo ove jedinstvene proslave koju ćete uvek pamtiti.

 

Vaše uživanje je naša misija, a ovo će biti događaj kojem ćete se uvek sa osmehom sećati. Rezervišite svoje mesto već danas i pripremite se da dočekate 2024. godinu na najupečatljiviji način.

 

Za rezervacije i sve dodatne informacije, pozovite nas na broj +38118574800 ili nam se obratite putem mejla svrljizanka@mts.rs

 

Vidimo se 1. januara 2024. godine, na proslavi obnove i ispunjenih želja!

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam