star Rezervacije star

news

Kako rezervisati smeštaj u Svrljižanki?

Autor:

Možete da rezervišete smeštaj u hotelu Svrljižanka na nekoliko načina:

 

1. Online: Ovo je zvanični sajt hotela Svrljižanka i preko njega moguće je obaviti rezervaciju smeštaja. Kliknite na dugme "Rezervacije" na početnoj stranici. Unesite tražene datume boravka, broj gostiju i druge potrebne informacije, popunite formular za rezervaciju. Nakon što ste popunili sve informacije, kliknite na dugme "Rezerviši" i tada nama stiže obaveštenje o vašem zahtevu, a kontaktiraćemo vas što pre možemo.

 

2. Telefonom: Možete pozvati recepciju hotela Svrljižanka na broj koji je dostupan na zvaničnom sajtu i izvršiti rezervaciju preko telefona. Navedite tražene datume boravka, broj gostiju i sobu koju želite da rezervišete, kao i svoje lične podatke.

 

3. Emailom: Možete poslati email na adresu hotela Svrljižanka koja je dostupna na zvaničnom sajtu i zatražiti rezervaciju. Navedite tražene datume boravka, broj gostiju i sobu koju želite da rezervišete, kao i svoje lične podatke.

 

Najbolji način rezervacije je svakako prvi koji smo naveli, a to je preko zvanične stranice za rezervaciju.

 

U svim slučajevima, pre nego što potvrdite svoju rezervaciju, proverite dostupnost soba i detalje o ceni boravka, kao i sve ostale informacije koje smatrate da će vam tokom boravka biti značajne. 

 

Tu smo za sva vaša pitanja!

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam