star Rezervacije star

news

Kolektivni godišnji odmor

Autor:

Dragi naši gosti,

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će naš hotel i restoran biti zatvoreni zbog kolektivnog godišnjeg odmora od 24. jula do 5. avgusta. Želimo da obezbedimo kvalitetan odmor za naše zaposlene kako bismo se kasnije vratili još snažniji i spremni da vam pružimo vrhunski doživljaj.

 

Kako bismo vam odgovorili na pitanja koja se mogu javiti za vreme naše odsutnosti, angažovali smo tim visoko obučenih osoba koje će biti dostupne putem elektronske pošte i telefona. Ovo je način na koji želimo da vam pružimo izuzetnu korisničku podršku, čak i kada nismo prisutni u ugostiteljskom objektu.

 

Uvek smo se trudili da pružimo kvalitetnu uslugu kroz visok standard smeštaja, ukusnu hranu i prijateljsko osoblje. Verujemo da je vaša podrška ključna za ostvarenje ovog cilja i zbog toga cenimo što ste deo naše porodice gostiju.

 

Tokom našeg kolektivnog godišnjeg odmora, možete iskoristiti ovu priliku da istražite druge destinacije i iskustva. Tu smo da vam pružimo preporuke i savete kako biste napravili najbolji izbor za svoj odmor. Naša strast je da vam pomognemo da stvorite uspomene koje ćete zauvek čuvati.

 

Vidimo se ponovo 5. avgusta kada ćemo biti obnovljeni i spremni da vam pružimo izvanredno iskustvo. Radujemo se vašem dolasku i želimo vam uzbudljive avanture tokom našeg kraćeg odsustva.

 

Zahvaljujemo vam na razumevanju i vernosti. Ostanite povezani s nama putem naših društvenih mreža i veb sajta kako biste bili u toku sa našim najnovijim ponudama i informacijama.

 

Radujemo se što ćemo vas uskoro videti!

 

Srdačno,
Vaša Svrljižanka

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam