star Rezervacije star

Usluge

Veselja

Veselja

Garni Hotel "Svrljižanka" specijalizovan je za organizaciju velikog broja različitih proslava. Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu napravili smo ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Svojim znanjem, garantujemo Vam kvalitet i vrhunske standarde, kako bi Vaš boravak u restoranu "Svrljižanka" bio ugodan! Dogovor i rezervacija datuma, priprema i dekoracija sale, odabir menija i pića, raspored gostiju, organizovan parking, garderoba, prijem i naravno vrhunska usluga - očekujemo vas!

Ketering

Ketering

Garni Hotel "Svrljižanka" pruža takođe i katering usluge, kako u svom objektu, tako i na terenu. O kvalitetu koji nudimo govori tradicija duga 40 godina. Pozovite, uverite se!

Noćenja

Noćenja

Garni Hotel "Svrljižanka" raspolaže sobama vrhunskog kvaliteta. Raspolažemo sa dve dvokrevetne, jednom jednokrevetnom sobom, tri sobe sa francuskim ležajem i jednim apartmanom. Za goste apartmana obezbeđena su garažna mesta za automobile. Korisnici soba imaju sledeće stvari na raspolaganju: TV kupatilo klima uređaj telefon internet (WiFi i kablovski) parking (otvoren) garaže za goste pansiona recepcija radi 24h room service 08 - 23h U sklopu objekta je i promo sala za Vaše poslovne skupove do 20 osoba. NAPOMENA: Neke sobe poseduju terasu!